partners

De Tweede Jeugd.
Elke dag blijven er in Nederland honderdduizenden broden onverkocht. Zonde, want die broden zijn natuurlijk nog perfect om te gebruiken. Daarom heeft De Tweede Jeugd het tot hun missie gemaakt om zoveel mogelijk restbroden te redden. Zij maken hiervan de heerlijkste tosti's.

Het Appeltaart Imperium.
Het Appeltaart Imperium is een sociale firma / re-integratie bedrijf dat zo’n 40 cliënten uit de geestelijke gezondheidszorg de mogelijkheid geeft weer deel te nemen aan de maatschappij. De appeltaarten worden met liefde en trots gebakken. En al evne belangrijk: het zijn gewoon verschrikkelijk lekkere appeltaarten!

Moyee.
Negentig procent van de totale koffiewaarde in de wereld vloeit naar de rekeningen van de grote multinationals. Dat kan anders dachten ze bij Moyee. Boeren die samenwerken met Moyee ontvangen liefst vijftig procent van de opbrengst. Dat is mogelijk omdat Moyee de koffie brandt en verpakt in het land van herkomst. Zo verdelen ze de koffieketen gelijkwaardig, en dat is wel zo eerlijk.

Local Tea.
LocalTea ging op zoek naar theeplanten die beter bestand zijn om in een koeler klimaat te groeien. Het resultaat is  de eerste grootschalige theeplantage in West-Europa: in het Brabantse Zundert.

Wilder Land.
In samenwerking met boeren plant Wilder Land lokale en inheemse gewassen waar niet alleen de boeren en dieren, maar ook u blij van wordt: ze maken er heerlijke kruidenthee van. Natuurherstel op zijn meest smakelijk.

Saru Soda.
Saru Soda als alternatief voor de grote frisdrank merken. Een ambachtelijke soda, verrassende en frisse smaken. Sjoerd en Leslie zíj́n Saru Soda. Hardwerkende mannen, die tot het uiterste gaan om een mooie siroop te maken. Vroeg er nog iemand om cola?